Qendra më e mirë e transplantit të flokëve në Turqi

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të transplantit të flokëve në Turqi.

Ne marrim forcë nga përvoja jonë 25 vjeçare. Ju lutemi hidhini një sy të detajuar të gjitha shërbimeve tona.

Ne ofrojmë zgjidhjet më inovative për transplantin e flokëve në Turqi.

 • Paketat gjithë përfshirëse
 • Certifikata e transplantit të flokëve
 • Shartim maksimal

Oferta më e mirë

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë me çmimet më të volitshme. Realizimi i kësaj është i rëndësishëm për ne.

Rishikimi i përdoruesit

Për ne, marrja e një opinioni pozitiv është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër. Ne përpiqemi për lumturinë tuaj.

Përkthyes

Nuk do të ndiheni kurrë vetëm në udhëtimin tuaj për në Turqi. Përkthyesit më të mirë janë gjithmonë me ju.

Qëndrim i Madh

Ne kemi rënë dakord me hotelet më të mira në Stamboll për ju. Ne po e kurorëzojmë udhëtimin tuaj në Stamboll me një akomodim me pesë yje. Ne kujdesemi për komoditetin tuaj.

Teknika të reja

Ne kemi zhvilluar teknika të transplantimit të flokëve me 25 vjet përpjekje kërkimore dhe zhvillimi. Ne ofrojmë shërbim cilësor të pashoq.

Gjithpërfshirëse

Ne ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse. Kështu, ne synojmë të shmangim konfuzionin. Ne do të ofrojmë çmime transparente, na besoni. Ekipi më i mirë i transplantit të flokëve në Stamboll punon për ju.

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të transplantit të flokëve në Turqi.

Në çfarë moshe kryhet transplantimi i flokëve?

Për të aplikuar procedurën e mbjelljes së flokëve, individi duhet të jetë 18 vjeç ligjërisht. Megjithatë, duhet të merret parasysh shkalla e rënies së flokëve dhe fazat e rënies. Procedura e mbjelljes së flokëve , e aplikuar për pacientët nën moshën 30 vjeç, derdhja e të cilëve vazhdon ende, mund të rezultojë në mundësinë e rënies së flokëve në vitet në vijim.

Cila është shkalla e suksesit të transplantit të flokëve?

Shkalla e suksesit të procedurave të mbjelljes së flokëve të kryera nga një specialist është e lartë. Kjo normë është rritur edhe më shumë falë teknikave të mbjelljes së flokëve fue dhe dhi të zhvilluara vitet e fundit. 10% e flokëve të transplantuar mund të derdhen, kjo është normale, por nëse kjo normë rritet, transplantimi i flokëve është një procedurë e pasuksesshme.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Çfarë është teknika DHI (Choi Medical Pen)?

Dallimi i metodës së mbjelljes së flokëve DHI, e cila është preferuar veçanërisht nga pacientet femra vitet e fundit, nga metodat e tjera është se mund të aplikohet pa rruajtje. Farat e folikulit të flokëve të mbledhura nga zona e dhurimit me një stilolaps mjekësor të quajtur choi special transferohen në zonën e tullacës me ndihmën e të njëjtit stilolaps. Në këtë mënyrë, avantazhi më i madh është se transplantimi i flokëve mund të kryhet në zona të vogla dhe të mëdha pa rruajtje .

Sa kohë zgjat procedura e transplantit të flokëve?

Procesi i transplantimit të flokëve mund të ndryshojë nga personi në person dhe sipas madhësisë së zonës që do të transplantohet, si dhe sipas metodës së aplikuar. Në përgjithësi, mund të zgjasë nga 6 deri në 10 orë, ndërsa në disa raste mund të shtyhet deri në ditën e dytë.

A ka dhimbje gjatë transplantimit të flokëve?

Meqenëse zona që do të transplantohet dhe zona e donatorit mpihen me anestezi lokale gjatë operacionit të mbjelljes së flokëve, nuk ndjehet dhimbje gjatë procedurës.

Nga cili rajon merren folikulat e flokëve?

Zona dhuruese e saktë dhe më e preferuar është qimet në zonën e zverkut, e cila është më rezistente ndaj rënies. Kjo zonë duhet të preferohet për transplantin e flokëve për të dhënë rezultate të përhershme. Megjithatë, në disa raste, anët e kokës mund të zgjidhen edhe si zonë dhuruese për transplantin e flokëve.

Shikoni Tonë

Imazhet para dhe pas

Klientët tanë besojnë në ne

Ja çfarë po thonë

A është i përhershëm transplanti i flokëve?

Transplantimi i flokëve i kryer nga ekspertët bëhet për të siguruar pamjen sa më natyrale në përputhje me teknikën e aplikuar. Procesi i transplantimit të flokëve i kryer nga personi ekspert dhe ekipi duket i natyrshëm .

Procesi i transplantimit të flokëve i kryer me teknikën e duhur dhe ekspertët është i përhershëm. Megjithatë, në disa raste, njerëzit mund të përjetojnë përsëri derdhje si pasojë e sëmundjeve që kanë dhe barnave që përdorin. Përveç kësaj, edhe nëse faza e rënies së flokëve nuk përfundon përpara transplantimit, mund të ndodhë rënia.

Kushdo që nuk ka një sëmundje që pengon mbjelljen e flokëve në ekzaminimin dhe analizat e mjekut është i përshtatshëm për mbjelljen e flokëve. Përveç kësaj, njerëzit me zona të mjaftueshme dhuruese janë kandidatë të përshtatshëm për transplantim flokësh .

Numri maksimal i grafteve, përkatësisht farave të folikulit të flokëve, që mund të merren nga një person është midis 8,000 dhe 10,000. Megjithatë, duhet theksuar se ky numër është numri i përgjithshëm i farave të folikulit të flokëve që mund t'i merren një personi gjatë gjithë jetës së tij, ndaj përdorimi i tij në mbjelljen e parë bën që shartimi të mbillet në rast të një mbjelljeje të dytë. Duke marrë parasysh se ka zona të rrjedhjes së flokëve që ndryshojnë nga personi në person, nuk do të ishte e saktë të thuhej një numër i caktuar. Numri i farave të folikulave të flokëve që do të mbillen përcaktohet në përputhje me përvojën e ekspertit dhe pritshmëritë tuaja.

Pas mbjelljes së flokëve, për një kohë ndihen ënjtje, plagë të vogla dhe dhimbje të lehta, të cilat do të largohen pas një kohe.

Në operacionet e mbjelljes së flokëve të kryera me qendrën dhe specialistin e duhur, nuk do të keni asnjë rrezik infeksioni, pasi qendra plotëson kushtet e pajtueshmërisë shëndetësore sipas standardeve botërore. Megjithatë, rreziku i infektimit është i lartë në procedurat e kryera në vendet e quajtura poshtë shkallëve.

Nuk ka efekte anësore dhe rreziqe pasi të krijohen termat dhe kushtet e duhura.

 • Pirja e duhanit dhe përdorimi i alkoolit duhet të ndërpritet të paktën 1 javë para operacionit të mbjelljes së flokëve.
 • Përdorimi i barnave duhet të ndërpritet.
 • Përdorimi i holluesve të gjakut duhet të ndërpritet të paktën 1 javë para procedurës së mbjelljes së flokëve.

 • Duke qenë se koka juaj do të jetë e ndjeshme pas transplantimit të flokëve, nuk duhet të bëni presion, qëndroni larg kontaktit me duar, mund të ketë rrezik infeksioni.
 • Ju duhet të flini në shpinë me jastëkë të ngritur deri në kohën që ju rekomandon mjeku.
 • Pas transplantimit të flokëve, duhet të përdorni barnat e dhëna nga mjeku juaj dhe të ndiqni plotësisht rekomandimet.
 • Ju duhet të zgjidhni rroba me jakë të gjerë.
 • Nuk duhet të ekspozoheni në rrezet e diellit dhe nuk duhet të shkoni në det, banjë turke, sauna për të paktën 15 ditë.

Teknika fut është metoda e parë e përdorur në operacionet e mbjelljes së flokëve dhe transplantimi i flokëve kryhet në formën e shiritave të zonës me qime dhe transferimit në zonën e tullacjes, e cila shkakton një mbresë të vijës horizontale, pra transplantimi natyral i flokëve nuk është i mundur në. metoda fut.

Metoda Fue është një metodë që aplikohet që nga viti 2009 dhe po zhvillohet gradualisht. Procesi i transplantimit të flokëve është në formën e marrjes së farave të folikulave të flokëve nga dhuruesi dhe transferimit të tyre në kanale të vogla që hapen në zonën e tullac. Meqenëse kanalet e hapura në metodën Fue janë shumë minimale, nuk ka mbresë kur të përfundojë procesi i shërimit.

Me pak fjalë, fut është një metodë e vjetër dhe e pakët, ndërsa fue është një metodë inovative dhe pa gjurmë që jep serverin më natyral.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Na lejoni t'ju thërrasim

Na lejoni t'ju thërrasim