Qendra më e mirë e rinoplastikës në Turqi

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të Rinoplastikës në Turqi.

Ne marrim forcë nga përvoja jonë 25 vjeçare. Ju lutemi hidhini një sy të detajuar të gjitha shërbimeve tona.

Ne ofrojmë zgjidhjet më inovative për Rinoplastikë në Turqi. Paketat gjithë përfshirëse

Oferta më e mirë

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë me çmimet më të volitshme. Realizimi i kësaj është i rëndësishëm për ne.

Rishikimi i përdoruesit

Për ne, marrja e një opinioni pozitiv është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër. Ne përpiqemi për lumturinë tuaj.

Përkthyes

Nuk do të ndiheni kurrë vetëm në udhëtimin tuaj për në Turqi. Përkthyesit më të mirë janë gjithmonë me ju.

Qëndrim i Madh

Ne kemi rënë dakord me hotelet më të mira në Stamboll për ju. Ne po e kurorëzojmë udhëtimin tuaj në Stamboll me një akomodim me pesë yje. Ne kujdesemi për komoditetin tuaj.

Teknika të reja

Ne kemi zhvilluar teknika të transplantimit të flokëve me 25 vjet përpjekje kërkimore dhe zhvillimi. Ne ofrojmë shërbim cilësor të pashoq.

Gjithpërfshirëse

Ne ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse. Kështu, ne synojmë të shmangim konfuzionin. Ne do të ofrojmë çmime transparente, na besoni. Ekipi më i mirë i transplantit të flokëve në Stamboll punon për ju.

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të Rinoplastikës në Turqi.

Operacionet e rinoplastikës mund të kryhen pas moshës 18 vjeç te meshkujt dhe 17 te femrat. Këto operacione jo vetëm që i japin hundës një pamje estetike, por eliminojnë edhe disa probleme si vështirësitë në frymëmarrje. Një nga fushat më të habitshme gjatë komunikimit social është hunda. Mënyra se si duket hunda ndikon në imazhin e personit. Për rinoplastikën, njerëzit shpesh preferojnë pamjen natyrale. Për të arritur këtë pamje, mund të aplikohen procedura të tilla si ngritja e hundës, rrëshqitja e hundës dhe korrigjimi i hundës me hark. Para se të kryhen këto operacione, hunda mund të shihet në 3D, duke e bërë më të lehtë për personin të vendosë.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Klientët tanë besojnë në ne

Ja çfarë po thonë

Cila është kohëzgjatja e operacionit rinoplastik?

Kirurgjia e rinoplastikës zgjat afërsisht 1 deri në 2 orë. Nëse operacioni është dytësor ose më i ndërlikuar, kohëzgjatja mund të jetë më e gjatë. Në mënyrë që pacientët të jenë të rehatshëm, mund të kërkohet anestezi para operacionit të rinoplastikës. Rrallë, operacionet mund të kryhen me qetësues. Që operacioni të kryhet duhet të zhvillohet struktura e hundës. Sidomos të rinjtë që janë në adoleshencë mund të preken negativisht psikologjikisht për shkak të strukturës së hundës. Në prani të një situate të tillë, ju mund ta çoni fëmijën tuaj te mjeku dhe të zbuloni nëse ai është i përshtatshëm për operacion.

Rikuperimi në kirurgjinë rinoplastike nuk është i menjëhershëm. Duhet të paktën 1 javë që njerëzit të kthehen në jetën e tyre normale. Nuk do të ishte e drejtë të hyje në jetën shoqërore përpara kësaj periudhe. Pas përfundimit të operacionit, pacientit i vendoset allçi dhe shirita në hundë. Suva dhe shiritat hiqen mesatarisht pas 1 jave.

Mund të ketë një operacion rinoplastik të pasuksesshëm. Synimi kryesor në operacione është arritja e një rezultati që të jetë në përputhje me fytyrën e pacientit, të duket natyral dhe të përmbushë funksionin e tij. Suksesi i operacionit të hundës varet nga shumë faktorë të ndryshëm, siç është përvoja e mjekut. Çdo kirurg mund të mos ketë njohuri dhe përvojë të mjaftueshme për të kryer një operacion të suksesshëm të hundës. Personat që kanë bërë më parë një operacion të hundës mund të dëshirojnë të bëjnë sërish një operacion hundë për të korrigjuar rezultatet e pasuksesshme. Pacientët bëhen më të shqetësuar kur duan një operacion të dytë të hundës. Megjithatë, është e mundur të korrigjohen operacionet e pasuksesshme.

Kirurgjia e rinoplastikës zgjat afërsisht 1 deri në 2 orë. Nëse operacioni është dytësor ose më i ndërlikuar, kohëzgjatja mund të jetë më e gjatë. Në mënyrë që pacientët të jenë të rehatshëm, mund të kërkohet anestezi para operacionit të rinoplastikës.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Na lejoni t'ju thërrasim

Na lejoni t'ju thërrasim