Qendra më e mirë e Kirurgjisë Plastike në Turqi

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të Kirurgjisë Plastike në Turqi.

Ne marrim forcë nga përvoja jonë 25 vjeçare. Ju lutemi hidhini një sy të detajuar të gjitha shërbimeve tona.

Ne ofrojmë zgjidhjet më inovative për Kirurgjinë Plastike në Turqi. Paketat gjithë përfshirëse

Oferta më e mirë

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë me çmimet më të volitshme. Realizimi i kësaj është i rëndësishëm për ne.

Rishikimi i përdoruesit

Për ne, marrja e një opinioni pozitiv është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër. Ne përpiqemi për lumturinë tuaj.

Përkthyes

Nuk do të ndiheni kurrë vetëm në udhëtimin tuaj për në Turqi. Përkthyesit më të mirë janë gjithmonë me ju.

Qëndrim i Madh

Ne kemi rënë dakord me hotelet më të mira në Stamboll për ju. Ne po e kurorëzojmë udhëtimin tuaj në Stamboll me një akomodim me pesë yje. Ne kujdesemi për komoditetin tuaj.

Teknika të reja

Ne kemi zhvilluar teknika të transplantimit të flokëve me 25 vjet përpjekje kërkimore dhe zhvillimi. Ne ofrojmë shërbim cilësor të pashoq.

Gjithpërfshirëse

Ne ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse. Kështu, ne synojmë të shmangim konfuzionin. Ne do të ofrojmë çmime transparente, na besoni. Ekipi më i mirë i transplantit të flokëve në Stamboll punon për ju.

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të Kirurgjisë Plastike në Turqi.

Çfarë është Estetika e Qepallave

Është procesi i riparimit të deformimeve dhe lëndimeve në fytyrë dhe trup me kirurgji plastike me inde të ngjashme me indet e asaj zone. Në këto operacione, është e rëndësishme të zgjidhni metodat që do të shkaktojnë më pak dëm për pacientin.

Kirurgjia estetike është një nëndegë e kirurgjisë plastike. Kirurgjia estetike synon të rivendosë një formë më të bukur në zonat e dëmtuara estetikisht, edhe nëse njerëzit nuk kanë ndonjë problem mjekësor.

Çdo operacion, qoftë për qëllime estetike apo mjekësore apo jo, duhet të kryhet nga ekspertë dhe mjekë me përvojë në mënyrë që të shmanget çdo problem në të ardhmen në aspektin mjekësor dhe etik. Qendra e kirurgjisë plastike estetike ku do të kryhet operacioni është po aq e rëndësishme sa edhe zgjedhja e mjekut. Ju duhet të zgjidhni mjekun dhe klinikën e duhur pa rrezikuar këto operacione që do të ndikojnë në shëndetin dhe pamjen tuaj.

Kirurgjia estetike ofron shërbime në shumë fusha. Le të hedhim një vështrim në disa nga këto fusha së bashku;

Me avancimin e moshës dhe efektin e gravitetit, mund të ndodhë varja e lëkurës së qepallës së poshtme dhe të sipërme. Indi dhjamor i grumbulluar në qepallën e poshtme krijon një pamje të fryrë poshtë syve. Rënia e lëkurës së qepallës së sipërme krijon një pengesë për shikimin me kalimin e kohës. Rënia e lëkurës, e cila krijon probleme si në aspektin estetik, ashtu edhe në atë shëndetësor, gjen zgjidhje me estetikën e qepallave. Në përgjithësi, të gjithë ata mbi 30 vjeç që kanë qepalla të varura dhe qepa poshtë syve e preferojnë këtë operacion. Operacioni zgjat mesatarisht 1-1,5 orë. Është e mundur të shkosh në shtëpi në të njëjtën ditë. Qepjet hiqen pas 3 deri në 5 ditë.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Klientët tanë besojnë në ne

Ja çfarë po thonë

Çfarë është estetika e hundës?

Estetika e hundës është operacioni i riformësimit të hundës dhe është aplikimi estetik më i preferuar ndër operacionet estetike të kirurgjisë plastike. Ka një zgjidhje me operacionin e rinoplastikës në zonën e hundës ku ka një problem mjekësor dhe estetik. Operacioni i rinoplastikës zakonisht zgjat 1-2 orë. Aplikohet anestezi e përgjithshme dhe bëhen prerje të vogla në anët e hundës dhe problemi në hundë zgjidhet dhe qepjet estetike hidhen dhe mbyllen. Mund të vendoset një tampon në hundë dhe të vendoset një splint allçi për ta rregulluar atë. Mesatarisht në 2 ditë, jeta shoqërore kthehet sërish, ënjtjet dhe mavijosjet kalojnë brenda 7 deri në 15 ditë. Rezultatet e qarta shihen midis 6 dhe 12 muajsh.

Kirurgjia e Gjirit

Reduktimi i gjirit

Në operacionet për zvogëlimin e gjoksit, indi më i madh i gjirit riformohet sipas proporcionit të trupit të personit. Indi i tepërt i gjirit dhe lëkura e sipërme hiqen nga pacienti nën anestezi të përgjithshme. Thithaku zhvendoset në vendin ku duhet të jetë dhe bëhet qepja estetike, por sado me ndjeshmëri të punohet, qepjet mbeten sidomos në zonën e thithkës. Operacioni zgjat mesatarisht nga 2.5 deri në 4 orë.

Ngritja e gjirit

Në kirurgjinë estetike të ngritjes së gjirit, indi i varur i gjirit riformohet. Rënia ndodh për shkak të adoleshencës, humbjes së vazhdueshme ose të tepërt të peshës. Në kirurgjinë e ngritjes së gjirit, lëkura e tepërt hiqet dhe thitha e gjirit vendoset aty ku duhet të jetë. Nëse madhësia e gjoksit është e vogël, në të njëjtin operacion aplikohet edhe proteza. Operacioni kryhet nën anestezi të përgjithshme dhe zgjat 1.5-2 orë. Në disa pacientë, varja mund të hiqet me protezë të gjirit.

Zgjerimi i gjoksit

Disa njerëz kanë gjoks të vogël për shkak të veçorive gjenetike dhe strukturore. Fakti që femrat kanë gjoks më të madh në aspektin estetik ndikon pozitivisht në vetëbesimin e tyre. Operacioni për zmadhimin e gjirit kryhet nën anestezi të përgjithshme. Në trup bëhet një prerje 4-5 cm nga palosja inframamare, poshtë thithkës ose nën sqetull. Proteza e gjirit vendoset në zonën e hapur dhe mbyllet me qepje. Në varësi të strukturës së gjirit të pacientit, proteza mund të vendoset pas indit të gjirit ose pas muskulit gjoksor. Operacioni zgjat mesatarisht 1-2 orë.

Barazimi i gjirit

Në disa njerëz, ekziston një ndryshim proporcional midis dy gjinjve që nga lindja. Kjo pabarazi mund t’i bëjë njerëzit të pakënaqur në aspektin estetik. Operacionet e barazimit të gjoksit mund të kryhen në 2 mënyra, duke zvogëluar gjoksin më të madh ose duke vendosur një protezë në gjoksin më të vogël. Përgjithësisht, për shkak se protezat nuk janë në përmasat e dëshiruara, preferohet më shumë teknika e zvogëlimit të gjoksit të madh. Pacientit i hiqen indet e tepërta dhe lëkura rreth gjirit me anestezi të përgjithshme, thithka vendoset në vendin e saj dhe mbyllet me qepje. Në metodën tjetër, barazia tentohet të arrihet duke vendosur një protezë në gjoksin e vogël. Operacioni zgjat mesatarisht 1-2 orë.

Operacioni kryhet me metodë të kufizuar të mpirjes ose qetësimit. Gjatë operacionit hapen hyrjet e quajtura kanula dhe ose nuk vendosen qepje në këto hyrje ose bëhen vetëm 1-2 qepje. Indet e tepërta dhjamore tërhiqen nga këto hyrje të kanulës me metodën e vakumit. Procesi zgjat nga 1-5 orë në varësi të gjerësisë së zonës. Lini të njëjtën ditë ose 24 orë pas operacionit. Një fashë e veçantë aplikohet në zonat e aplikuara me vakum dhe pacienti mban një korse të veçantë për 5-6 javë. Plagët kirurgjikale shërohen brenda 2 muajsh.

Kirurgjia e ngritjes së fytyrës duhet të kryhet nga specialistë në kushte sterile. Procedura, e cila fillon me anestezi të përgjithshme, përfundon duke shtrirë lëkurën në zonën e përcaktuar dhe duke hequr tepricën. Ai varion nga 3 deri në 10 orë në varësi të procedurave të kryera. Shenjat mbeten në operacion, por këto plagë nuk janë shumë të dukshme pasi ato janë të fshehura në qimet në zonën e tempullit ose nën mjekër , në anën dhe pjesën e pasme të veshit.

Abdominoplastika kryhet në dy mënyra: barku i plotë (abdominoplastika) dhe operacioni i pjesshëm i barkut.

Kirurgjia e plotë e barkut zgjat 2-5 orë, dhe abdominoplastika e pjesshme zgjat 1-2 orë, në varësi të gjerësisë së zonës. Gjatë operacionit, lëkura e barkut ndahet nga muskujt nën të nga ijë deri në nivelin e brinjëve. Lëkura e tepërt pritet. Në përgjithësi, bëhet një prerje në pjesën e poshtme të barkut dhe kjo zonë rregullohet që të mbetet në lavanderi pasi të bëhen qepjet. Kështu, imazhi i prerjes fshihet. Për të parandaluar grumbullimin e lëngjeve në zonë, futet një drenazh dhe hiqet pas një kohe.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Na lejoni t'ju thërrasim

Na lejoni t'ju thërrasim