Qendra më e mirë e Kirurgjisë së Obezitetit në Turqi

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Shirit gastrik laparoskopik me kapëse gastrike

  1. Kirurgjia e kapëses gastrike kryhet duke vendosur një brez silikoni afërsisht 20 mm poshtë kryqëzimit të ezofagut dhe stomakut. Me këtë brez, stomaku ndahet në dy pjesë si një orë rëre. Ky tullumbace lidhet me një portë të vendosur nën lëkurë nëpërmjet një tubi të hollë. Kjo portë lihet e zbrazët gjatë operacionit dhe afërsisht 1 muaj pas operacionit, ajo fryhet gradualisht përmes portës nënlëkurore, falë injeksioneve të serumit. Në këtë mënyrë, madhësia e stomakut mund të ndryshohet sipas dëshirës. Në këtë proces, i cili ndan stomakun në dysh, pjesa e sipërme do të jetë më e vogël, kështu që personi do të konsumojë më pak ushqim dhe do të përjetojë një ndjenjë ngopjeje. Duke vendosur një shirit gastrik, vëllimi i stomakut dhe në këtë mënyrë sasia e marrjes së ushqimit kufizohet. Shiriti silikoni i rritur nuk mbart ndonjë rrezik alergjie.
  2. Humbja e peshës do të jetë më e ngadaltë kur vendoset një brez gastrik laparoskopik, por 40-50% e peshës së tepërt do të largohet me kalimin e kohës. Gastrektomia e mëngës gastrike është e pakthyeshme, por një person që ka kirurgji me shirit gastrik mund të dëshirojë që shiriti të hiqet kur ai/ajo të humbasë peshën e dëshiruar.

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të Kirurgjisë së Obezitetit në Turqi.

Ne marrim forcë nga përvoja jonë 25 vjeçare. Ju lutemi hidhini një sy të detajuar të gjitha shërbimeve tona.

Ne ofrojmë zgjidhjet më inovative për Kirurgjinë e Obezitetit në Turqi. Paketat gjithë përfshirëse

Oferta më e mirë

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë me çmimet më të volitshme. Realizimi i kësaj është i rëndësishëm për ne.

Rishikimi i përdoruesit

Për ne, marrja e një opinioni pozitiv është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër. Ne përpiqemi për lumturinë tuaj.

Përkthyes

Nuk do të ndiheni kurrë vetëm në udhëtimin tuaj për në Turqi. Përkthyesit më të mirë janë gjithmonë me ju.

Qëndrim i Madh

Ne kemi rënë dakord me hotelet më të mira në Stamboll për ju. Ne po e kurorëzojmë udhëtimin tuaj në Stamboll me një akomodim me pesë yje. Ne kujdesemi për komoditetin tuaj.

Teknika të reja

Ne kemi zhvilluar teknika të transplantimit të flokëve me 25 vjet përpjekje kërkimore dhe zhvillimi. Ne ofrojmë shërbim cilësor të pashoq.

Gjithpërfshirëse

Ne ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse. Kështu, ne synojmë të shmangim konfuzionin. Ne do të ofrojmë çmime transparente, na besoni. Ekipi më i mirë i transplantit të flokëve në Stamboll punon për ju.

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira të Kirurgjisë së Obezitetit në Turqi.

Obeziteti nënkupton një tepricë të indit dhjamor në trup. Indi dhjamor i tepërt shkakton shtim në peshë në trup, por shkakton edhe shumë probleme shëndetësore. Përveç predispozicionit gjenetik, një tjetër shkaktar i sëmundjeve si dhjamosja e mëlçisë, diabeti dhe presioni i lartë i gjakut është mbipesha. Pesha e tepërt ndikon në shëndetin tonë si dhe në jetën tonë shoqërore. Pesha jonë, e cila na kufizon lëvizjet, na hap edhe rrugën për të përjetuar probleme psikologjike. Është e mundur që njerëzit të humbin peshën e tyre të tepërt, të cilën nuk mund ta humbasin me vullnetin e tyre me dietë apo sport, falë kirurgjisë bariatrike. Kirurgjia bariatrike zbatohet për njerëzit me një indeks të masës trupore ( BMI ) mbi 40 ose një BMI prej 35, të cilët nuk mund të humbin peshë pavarësisht kontrollit mjekësor dhe ushqyerjes. Falë teknologjisë në zhvillim, normat e suksesit të operacioneve të obezitetit janë shumë më të larta sot. Ka metoda të ndryshme të kirurgjisë së obezitetit, metoda më e përshtatshme për personin përcaktohet nga specialisti pas kontrolleve përkatëse.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Klientët tanë besojnë në ne

Ja çfarë po thonë

Kirurgjia e obezitetit

Kirurgjia tubale e stomakut (gastrektomia me mëngë)

Kirurgjia e mëngës gastrike është një nga metodat më të preferuara të trajtimit kirurgjik në fushën e obezitetit kohët e fundit. Në këtë operacion hiqet një pjesë e madhe e stomakut dhe zvogëlohet vëllimi i tij, ndaj njihet edhe si operacioni i zvogëlimit të stomakut. Qëllimi i operacionit të gastrektomisë së mëngës është të kufizojë ushqimin e personit dhe të zvogëlojë ndjenjën e urisë pasi hiqet edhe pjesa e stomakut që sekreton hormonin e urisë. Operacioni i gastrektomisë me mëngë gastrike kryhet me metodën laparoskopike (të mbyllur) nën anestezi të përgjithshme dhe kryhet duke hapur prerje të vogla në barkun e pacientit dhe duke hyrë përmes kavitetit.

Kirurgjia e mëngës gastrike, si të gjitha operacionet e tjera, ka disa rreziqe, por ndjekja e rekomandimeve të dietologut dhe mjekut para dhe pas operacionit do të sigurojë që këto probleme të jenë më pak të përjetuara.

*Infeksioni

*Koagulimi i gjakut

*Emboli

*Rrjedhje nga stomaku i tubit

Këto rreziqe janë më të zakonshme tek njerëzit që janë të moshuar, kanë probleme me koagulimin e gjakut dhe janë jashtëzakonisht të trashë.

Bypass gastrik

Kirurgjia gastrike bypass është një nga metodat e aplikuara në kirurgjinë bariatrike. Operacioni është në formën e anashkalimit të një pjese të stomakut dhe zorrëve të holla duke aplikuar anestezi të përgjithshme. Bëhet duke u futur përmes prerjeve të vogla në bark me metodën laparoskopike.

Qëllimi i operacionit të bypass -it gastrik është të sjellë ushqimin e marrë drejtpërdrejt në pjesët e fundit të stomakut pa vizituar të gjithë ose pjesën më të madhe të stomakut, duodenit dhe pjesëve të para të zorrës së hollë. Në këtë mënyrë, edhe nëse hahet një sasi e vogël ushqimi, ndjehet lehtësisht një ndjenjë e ngopjes. Shumica e ushqimit hidhet jashtë pa u zhytur përpara se të hyjë në duoden. Kështu, ushqimet me kalori të lartë hidhen jashtë pa u ruajtur në trup si yndyrë dhe i lejojnë personit të humbasë peshë.

Sindroma e Dumpingut është një nga rreziqet e njohura të operacionit të bypass-it të stomakut. Hedhja e vitaminave dhe mineraleve të nevojshme nuk mund të merret. Për të shmangur një problem të tillë, duhet të merrni suplementet me vitamina dhe minerale të rekomanduara nga specialisti juaj. Sindroma, fakti që ushqimet dhe lëngjet e marra pas bypass-it të gastritit kalojnë shumë shpejt në zorrë është një nga efektet anësore të këtij operacioni. Për shkak të këtij tranzicioni të shpejtë, marrja e tij nga ushqimi.

Metoda e balonit gastrik preferohet nga personat që nuk duan të bëjnë operacion. Operacioni është zakonisht në formën e vendosjes së një tullumbace në stomak me një pajisje endoskopie, nën anestezi. Pasi fryhet balona e vendosur krijon një ndjenjë ngopjeje. Në këtë mënyrë, personi ha shumë më pak ushqim se normalisht, duke krijuar një deficit kalori dhe duke humbur peshë. Pasi pacienti humb peshën e synuar, kjo është zakonisht 6 muaj pasi tullumbace është hequr nga stomaku. Çështja që duhet theksuar këtu është se nëse pacienti kthehet në modelin e tij të vjetër të të ngrënit pas heqjes së balonës, ai mund të fitojë sërish peshë në të njëjtën mënyrë.

Falë zhvillimeve teknologjike dhe mjekësore, kohët e fundit përdoren edhe balonat gastrike të gëlltitshme. Në këtë mënyrë, baloni gastrik vendoset dhe nxirret nga trupi në mënyrë spontane, falë veprimit të gëlltitjes pa pasur nevojë për anestezi dhe endoskopi. Falë kësaj metode, faktori i rrezikut është shumë i ulët në krahasim me aplikimet e tjera.

  1. Botox -i i stomakut është gjithashtu një metodë e preferuar nga personat që nuk duan të bëjnë ndërhyrje kirurgjikale, si tullumbace gastrike. Botoksi i stomakut është procesi i injektimit të botoksit në pika të caktuara duke hyrë në stomak me metodën endoskopike. Qëllimi kryesor i operacionit është të japë ndjesinë se ushqimet e marra në sasi të vogla qëndrojnë në stomak për një kohë të gjatë dhe të sigurojë më pak urinë dhe kontrollin e oreksit duke marrë një kohë të gjatë për t'u zbrazur. Në këtë mënyrë personi do të humbasë peshë sepse do të jetë më pak i uritur dhe do të konsumojë më pak ushqim.
  2. Botoksi i stomakut është metoda me periudhën më të shkurtër të rikuperimit në krahasim me metodat e tjera. Pacientët mund të kthehen në jetën e tyre sociale në të njëjtën ditë. Operacioni mbart më pak rrezik se metodat e tjera, por disa pacientë mund të përjetojnë të përziera dhe dhimbje stomaku.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Na lejoni t'ju thërrasim

Na lejoni t'ju thërrasim