Qendra më e mirë dentare në Turqi

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Ne ofrojme
shërbimet më të mira dentare në Turqi për ju.

Ne marrim forcë nga përvoja jonë 25 vjeçare. Ju lutemi hidhini një sy të detajuar të gjitha shërbimeve tona.

Ne ofrojmë zgjidhjet më inovative për Shërbimet Dentare në Turqi. Paketat gjithë përfshirëse

Oferta më e mirë

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë me çmimet më të volitshme. Realizimi i kësaj është i rëndësishëm për ne.

Rishikimi i përdoruesit

Për ne, marrja e një opinioni pozitiv është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër. Ne përpiqemi për lumturinë tuaj.

Përkthyes

Nuk do të ndiheni kurrë vetëm në udhëtimin tuaj për në Turqi. Përkthyesit më të mirë janë gjithmonë me ju.

Qëndrim i Madh

Ne kemi rënë dakord me hotelet më të mira në Stamboll për ju. Ne po e kurorëzojmë udhëtimin tuaj në Stamboll me një akomodim me pesë yje. Ne kujdesemi për komoditetin tuaj.

Teknika të reja

Ne kemi zhvilluar teknika të transplantimit të flokëve me 25 vjet përpjekje kërkimore dhe zhvillimi. Ne ofrojmë shërbim cilësor të pashoq.

Gjithpërfshirëse

Ne ju ofrojmë paketa gjithëpërfshirëse. Kështu, ne synojmë të shmangim konfuzionin. Ne do të ofrojmë çmime transparente, na besoni. Ekipi më i mirë i transplantit të flokëve në Stamboll punon për ju.

Si të rregulloni çrregullimet e nofullës që prishin estetikën e buzëqeshjes?

Disa njerëz mund të kenë defekte gjenetike në kockat e nofullës. Nëse zhvillimi i gjenit është rritur vertikalisht në nofullat e poshtme dhe të sipërme, kjo mund të shkaktojë shtrembërime në buzëqeshjen dhe pamjen e fytyrës. Normalisht, dhëmbët duhet të mbivendosen në pozicionin e mbyllur, por në çrregullimet e nofullës, ata janë përpara ose prapa, gjë që bën që nofulla e poshtme ose e sipërme të jetë më përpara ose prapa dhe shkakton një disproporcion vizual. Megjithëse çrregullimet e lehta të nofullës mund të zgjidhen me trajtim ortodontik, çrregullimet e avancuara të nofullës zgjidhen duke aplikuar procedura kirurgjikale.

Sa seanca kërkon estetika e buzëqeshjes?

Falë avancimit të teknologjisë, është shumë më e lehtë dhe më e shkurtër për ne që të kemi buzëqeshje estetike ideale . Seancat e trajtimit ndryshojnë sipas pjesëve që do të trajtohen dhe metodës që do të aplikohet. Ndryshon mesatarisht nga 1 deri në 3 seanca, por siç e përmendëm edhe më parë, disa trajtime, të tilla si mbajtëset, zgjasin më shumë. Duke marrë pak kohë për të pasur buzëqeshjet më të bukura do t’ju bëjë të lumtur pafundësisht më pas.

Ne ofrojmë për ju shërbimet më të mira dentare në Turqi.

Kur bëhet fjalë për shëndetin e dhëmbëve dhe të gojës, gjëja e parë që të vjen në mendje është dhimbja e dhëmbëve, era e keqe e gojës, humbja e dhëmbëve, por është shumë më e sigurt të kesh dhëmbë më të bardhë e të përafruar estetikisht. Sipas hulumtimeve, njerëzit që i besojnë strukturës së dhëmbëve dhe buzëqeshjes janë më të suksesshëm dhe më të lumtur në mjedisin e tyre shoqëror. Deformimet dhe njollat në dhëmbët tanë ndikojnë negativisht në jetën tonë të përditshme dhe ndonjëherë ndërhyjnë në buzëqeshjen tonë. Estetika e buzëqeshjes është zgjidhja për këto situata që na kufizojnë, duke mbuluar gojën me duar ndërsa qeshim ose duke u përpjekur të qeshim pa treguar dhëmbët.

Le ta bëjmë buzëqeshjen tuaj të bukur së bashku.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin

Çfarë është estetika e buzëqeshjes?

Estetika e buzëqeshjes ose dizajni i buzëqeshjes është një praktikë stomatologjike estetike që përfshin shumë teknika të ndryshme. Qëllimi kryesor është të sigurohet që dhëmbët ekzistues të kenë një pamje më të këndshme estetikisht, ndryshe nga stomatologjia. Estetika e buzëqeshjes synon të korrigjojë pamjen e dhëmbëve që ju bëjnë të pakënaqur estetikisht, të tilla si shtrembërimi i dhëmbëve, boshllëqet midis dhëmbëve, dhëmbët e shtrembër ose humbja e dhëmbëve pas zgjidhjes së problemeve ekzistuese si dhimbja e dhëmbëve dhe prishja.

Estetika e buzëqeshjes i siguron personit buzëqeshjen më të përshtatshme dhe më estetike bazuar në nivelin e buzës dhe gingivës, madhësisë së dhëmbëve, shtrirjes së tyre, ngjyrës së dhëmbëve dhe strukturës së fytyrës.

Cilat janë avantazhet e estetikës së buzëqeshjes?

Dizajni estetik i buzëqeshjes ka shumë përparësi. Më e rëndësishmja prej tyre është të keni dhëmbë më të shëndetshëm. Përveç kësaj, avantazhe të tjera që do të keni;

*Korrigjimi i dhëmbëve të thyer dhe dhëmbëve që mungojnë

*Dhëmbë më të bardhë dhe më të pastër

*Mishrat duken më të shëndetshme.

*Dhëmbë të drejtë me pamje natyrale

Klientët tanë besojnë në ne

Ja çfarë po thonë

Si realizohet estetika e buzëqeshjes?

Gjatë dizajnimit të estetikës së buzëqeshjes, së pari duhet t’i shpjegohet specialistit në detaje se çfarë imagjinon pacienti nga aplikimi. Pas marrëveshjes reciproke, goja dhe struktura e nofullës së pacientit ekzaminohet nga dentisti për të parë nëse ka ndonjë problem. Më pas, merren fotografi dhe video të strukturës së gojës dhe fytyrës së pacientit dhe maten në mënyrë dixhitale.

Dizajn estetik i buzëqeshjes dixhitale; Dizajni estetik i buzëqeshjes dixhitale është procesi i transferimit të strukturës së fytyrës së pacientit dhe fotografive dhe videove intraorale në media dixhitale, duke bërë matjet e nevojshme dhe duke dizajnuar pamjen përfundimtare të dhëmbëve që do të merret pas estetikës së buzëqeshjes. Në të njëjtën seancë merren edhe matjet e nofullës së sipërme dhe të poshtme në mënyrë që të bëhet dizajni mbi të. Dizajni i buzëqeshjes i krijuar me matjet e marra kthehet në model. Ky model është bërë në një kallëp silikoni (mock up). Ky kallëp silikoni inspektohet tek pacienti në seancën e 2-të dhe mjeku specialist bën sërish matjet e nevojshme dhe vendoset nëse është i përshtatshëm apo jo. Përparimi i fazave me këto hapa është për të marrë modelin më lindor të buzëqeshjes . Mjeku i tregon pacientit se çfarë procedurash duhet të kryhen në dhëmbët ekzistues në mënyrë që të arrihet dizajni ideal i buzëqeshjes. Më pas, trajtimet e pranuara fillojnë të aplikohen nga mjeku.

Aplikohen metoda të ndryshme trajtimi sipas problemeve në strukturën e gojës së pacientit. Këto trajtime duhet të aplikohen në një rend të caktuar. Disa prej tyre;

*Korrigjimi i shtrembërimit të dhëmbëve

*Mbyllja e hapësirave ndërmjet dhëmbëve

*Trajtimi i dhëmbëve të shtrembër dhe të thyer

*Plotësimi i dhëmbëve që mungojnë me implante ose ura

*Eleminimi i defekteve të ngjyrave.

*Trajtimi i kariesit dhe kanalit të rrënjës.

Gjatë dizajnimit të estetikës së buzëqeshjes, së pari duhet t'i shpjegohet specialistit në detaje se çfarë imagjinon pacienti nga aplikimi. Pas marrëveshjes reciproke, goja dhe struktura e nofullës së pacientit ekzaminohet nga dentisti për të parë nëse ka ndonjë problem. Më pas, merren fotografi dhe video të strukturës së gojës dhe fytyrës së pacientit dhe maten në mënyrë dixhitale.

Dizajn estetik i buzëqeshjes dixhitale; Dizajni estetik i buzëqeshjes dixhitale është procesi i transferimit të strukturës së fytyrës së pacientit dhe fotografive dhe videove intraorale në media dixhitale, duke bërë matjet e nevojshme dhe duke dizajnuar pamjen përfundimtare të dhëmbëve që do të merret pas estetikës së buzëqeshjes. Në të njëjtën seancë merren edhe matjet e nofullës së sipërme dhe të poshtme në mënyrë që të bëhet dizajni mbi të. Dizajni i buzëqeshjes i krijuar me matjet e marra kthehet në model. Ky model është bërë në një kallëp silikoni (mock up). Ky kallëp silikoni inspektohet tek pacienti në seancën e 2-të dhe mjeku specialist bën sërish matjet e nevojshme dhe vendoset nëse është i përshtatshëm apo jo. Përparimi i fazave me këto hapa është për të marrë modelin më lindor të buzëqeshjes . Mjeku i tregon pacientit se çfarë procedurash duhet të kryhen në dhëmbët ekzistues në mënyrë që të arrihet dizajni ideal i buzëqeshjes. Më pas, trajtimet e pranuara fillojnë të aplikohen nga mjeku.

Aplikohen metoda të ndryshme trajtimi sipas problemeve në strukturën e gojës së pacientit. Këto trajtime duhet të aplikohen në një rend të caktuar. Disa prej tyre;

 • Korrigjimi i shtrembërimit të dhëmbëve
 • Mbyllja e hapësirave midis dhëmbëve
 • Trajtimi i dhëmbëve të shtrembër dhe të thyer
 • Plotësimi i dhëmbëve që mungojnë me implante ose ura
 • Eliminimi i defekteve të ngjyrave.
 • Trajtimi i kariesit dhe kanalit të rrënjës.

Megjithëse aplikimet e dizajnit estetik të buzëqeshjes janë në thelb të fiksuara, metoda të ndryshme trajtimi aplikohen sipas nevojave të njerëzve. Sipas kërkesave dhe nevojave të pacientëve synohet të ketë buzëqeshjen më ideale duke aplikuar në mënyrë korrekte trajtimet që u nevojiten. Në këtë proces, mund të aplikohet më shumë se një trajtim.

 • Trajtimi i kanalit të rrënjës dhe mbushja
 • trajtimi i gurëve
 • Estetika e mishrave të dhëmbëve (estetika rozë)
 • trajtim për zbardhjen e dhëmbëve
 • Implantet dentare dhe aplikimet e protezave nëse mungojnë ose mungojnë dhëmbët,
 • Trajtim ortodontik (proteza, pllakë e pastër) për dhëmbët e shtrembër
 • rimeso porcelani
 • Veshje me zirkon
 • Rimeso lamina (fletë porcelani)
 • Operacione të formësimit të buzëve dhe mjekrës.

Na lejoni t'ju thërrasim tani!

Plotësoni Formularin