Çfarë është Kirurgjia e Obezitetit?

Obeziteti quhet akumulimi i yndyrës së tepërt në trup. Rritja e indit dhjamor në trup prish ekuilibrin hormonal të trupit dhe shkakton më shumë shtim në peshë. Sasia e shtuar e yndyrës shkakton përkeqësimin e shëndetit të trupit, paaftësinë e organeve për të kryer funksionet e tyre dhe formimin e disa sëmundjeve. Me rritjen e […]