Periudha e rikuperimit për rinoplastikë

Periudha e rikuperimit pas rinoplastikës është një proces që kërkon durim dhe kohë. Është shumë e rëndësishme të përdorni barnat e rekomanduara nga mjeku juaj pas operacionit dhe të bëni kujdesin e nevojshëm për të marrë rezultatet më të mira nga operacioni juaj. Bërja e kujdesit të nevojshëm do të shkurtojë shërimin tuaj dhe do […]

Estetika e hundës (rinoplastikë)

Pjesa e sipërme e hundës është e mbuluar me lëkurë, ndërsa pjesa e poshtme përbëhet nga kërc. Është një nga faktorët që përbëjnë bazën e sistemit tonë të frymëmarrjes. Ky organ, i cili është i rëndësishëm për trupin tonë, mund të na shqetësojë si nga ana vizuale ashtu edhe nga ana e frymëmarrjes për shkak […]