Klinika më e besueshme estetike e Stambollit

Ne ofrojmë vlerësimin dhe këshillat më të mira personale dhe gjithmonë të sinqerta për problemin tuaj individual të rënies së flokëve, pasi e dimë se sa traumatike mund të jetë rënia e flokëve dhe se sa janë rezultatet tona të njohura botërore që ndryshojnë jetën.

Licenca e Turizmit Shëndetësor

Ne kemi të gjitha lejet e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë e Turqisë.

Standardet Ndërkombëtare

Ne i zhvillojmë klinikat tona sipas të gjitha standardeve ndërkombëtare. Gjithashtu teknikat tona.

Qendra e Ekselencës

Spitali ynë i transplantit të flokëve dhe kirurgjisë plastike dallohet me arkitekturën dhe infrastrukturën teknologjike të vlerësuar me çmime.

certificate-hair-1
certificate-hair-2

Gjeni shërbimin e duhur për ju

Teknikat e transplantit të flokëve

Në klinikën tonë ofrohen teknikat e transplantit të flokëve FUE, transplantit të flokëve DHI dhe transplantit të flokëve me safir.

Flokët Meso

Me këtë metodë të lehtë për t'u aplikuar, rënia e flokëve parandalohet duke siguruar që qelizat e flokëve të ushqehen mirë.

Kirurgjia Plastike dhe Estetika Mjekësore

Ajo ka një ekip profesional që dëshiron të ndajë lumturinë tuaj duke ju dhënë garancinë e ndryshimit dhe kënaqësisë në fusha të tilla si Kirurgjia Plastike dhe Estetika Mjekësore.

Ne jemi anëtarë të komuniteteve zyrtare.

Klientët tanë besojnë në ne

Ja çfarë po thonë

Me një konsultë falas me mjekun, ju mund t'i ktheni në realitet çështjet që mendoni.

  • Komunikimi i drejtpërdrejtë klinik
  • Konsulent falas
  • Mbështetje për përkthim
  • Mirësevini & Transferim VIP
  • Akomodimi ne Hotel me 5 Yje

Bëni takim

hair-transplant-19
hair-transplant-18

Blog

Na lejoni t'ju thërrasim

Na lejoni t'ju thërrasim